Voor bouwmaterialen & meer ga naar: Voor bouwmaterialen, verf, verlichting & meer ga naar: praxis.nl

Riverdale woonaccessoires

Riverdale

Riverdale, een toonaangevend Nederlands bedrijf op gebied van woonaccessoires, biedt jou een trendy assortiment in vele inspirerende stijlen. Ieder jaar worden er naast de basiscollectie van 1500 producten, zo’n 500 nieuwe eigentijdse accessoires aan toegevoegd. Het veelzijdige assortiment van Riverdale is te koop bij Praxis Tuincentrum.

Gevoel voor stijl

“With our passion for style and interior we would love to make your home fashionable”
Dat is de visie van Riverdale. ‘s Zomers genieten we lekker lang in de tuin van een goed wijntje terwijl de zon langzaam onder gaat. Het verlengstuk van ons huis is een belangrijke plek geworden waar we met mooi weer graag buiten eten en lekker natafelen. Maak je huis en tuin compleet met eigentijdse accessoires in frisse luchtige kleuren die passen bij de zomer van 2015. Dankzij de veelzijdigheid aan stijlen van Riverdale, kun je jouw huis en tuin volledig naar eigen smaak inrichten.

Landelijk

 

Stoer

 

Eigentijds

 

Ontdek de 2 nieuwe stijlen van Riverdale

Outdoor.collection

Maak je zomergevoel compleet met de nieuwe Outdoor collection van Riverdale! Deze eigentijdse collectie bestaat onder andere uit outdoorkussens, potten, canvasdoeken, gieters en fleece dekens.

Bohemian Blend

Laat het mijmerende zomergevoel in je naar boven komen met deze bijzondere collectie. Grove materialen gecombineerd met lichte kleuren en luchtige linnens kenmerken deze accessoires. Live the Bohemian life!