Voor bouwmaterialen & meer ga naar: Voor bouwmaterialen, verf, verlichting & meer ga naar: praxis.nl

Clayre & Eef woonaccessoires

 

Creëer een landelijke sfeer

Maak je huis en tuin gezellig met mooie woonaccessoires van Clayre & Eef. De stijl van deze accessoires is geïnspireerd door het Country Living en hebben een rustieke uitstraling met romantische designs. Clayre & Eef is in 1994 opgericht door twee broers in het Limburgse plaatsje Haelen. Inmiddels telt het succesvolle familiebedrijf al meer dan 100 medewerkers. De collectie van Clayre & Eef is te koop bij Praxis Tuincentrum.

Maak je tuin compleet met tuinaccessoires van Clayre & Eef

Heerlijk genieten van je tuin in romantische sferen. Dat kan met de tuinaccessoires van Clayre & Eef! Denk aan charmante gieters en kannen, tuinprikkers en regenmeters. Nu de dagen langer worden en we meer tijd doorbrengen in onze tuin, is het leuk om deze buitenruimte te personaliseren. Hou je van brocante en romantische ontwerpen? Dan zit je goed bij Clayre & Eef! Kom eens langs bij een Praxis Tuincentrum bij jou in de buurt om de collectie te bewonderen.

Maak van je huis een thuis met de woonaccessoires van Clayre & Eef

Is je slaapkamer toe aan een nieuwe inrichting, of wil je gewoon wat inspiratie op doen? Laat jouw eigen stijl terugkomen in je interieur met de woonaccessoires van Clayre & Eef. Romantische kandelaars, sierlijke fotolijstjes en nog veel meer woondecoratie vind je bij Praxis Tuincentrum. Maak van je huis een thuis!