Voor bouwmaterialen & meer ga naar: Voor bouwmaterialen, verf, verlichting & meer ga naar: praxis.nl

Woonaccessoires

Maak het gezellig in en rondom het huis door jouw eigen stijl te laten zien

Creëer sfeer in je interieur door jouw eigen stijl te laten zien met de woonaccessoires van Praxis Tuincentrum. Van decoratieve kussens tot mooie vazen, schalen en kaarsen die er allemaal voor zorgen dat jij je thuis voelt in huis. Ontdek jouw stijl en bekijk wat wij jou allemaal bieden op gebied van woonaccessoires. Ons hoogwaardige productaanbod bevat veel producten in allerlei kleuren en designs voor in en rondom het huis.

Ontdek Riverdale

Laat je inspireren door het van oorsprong Nederlandse merk Riverdale. Het eigentijdse merk biedt je woonaccessoires in vele stijlen. Verrijk je huis en tuin op een trendy manier met de nieuwe collectie van Riverdale.

Het veelzijdige assortiment van Riverdale is te koop bij Praxis Tuincentrum. Bekijk deze pagina voor meer informatie en inspiratie.

Decoreer met Clayre & Eef

Ontdek jouw eigen stijl met de woonaccessoires van Clayre & Eef. Perfect om je huis en tuin mee te decoreren! Romantische brocante prints komen terug in de trendy collectie van dit Nederlandse merk.

Benieuwd naar de woonaccessoires en tuindecoratie? Bekijk deze pagina en doe inspiratie op. Natuurlijk ben je ook welkom in een van onze winkels om de collectie te bekijken.

Wij helpen je graag met woonaccessoires

“Voordat ik hier kwam werken, werkte ik via de groothandel veel in het buitenland op beurzen. In de zes jaar dat ik hier werk, zoek ik nog altijd iets nieuws en verrassends. Met kleine tips kan ik je helpen. Dienbladen is een van mijn favorieten, daar kun je zoveel mee doen.”

Nancy, 41 jaar