Voor bouwmaterialen & meer ga naar: Voor bouwmaterialen, verf, verlichting & meer ga naar: praxis.nl

Tuinmeubelen

Tuinmeubelen

Lekker comfortabel in de tuin kunnen zitten is heel belangrijk. In het voorjaar en de zomer breng je vast meer tijd door in dit mooie verlengstuk van je huis en hier wil je dus ook optimaal van kunnen genieten. Bovendien komen de tuinmeubelen van ons in vele designs en maten, van eigentijdse combinaties tot klassieke stijlen. Of je nu op zoek bent naar een luxueuze loungeset of een kleinere tuinset, je vind het allemaal bij Praxis Tuincentrum. Ook bieden wij de ideale oplossing voor je balkon. Mooie stijlvolle bistrosets geven een decoratieve uitstraling aan je dakterras.

Laat via Praxis.nl thuisbezorgen, binnenkort ook bij ons!

Picknicktafel met opklapbare banken

Deze picknicktafel heeft opklapbare banken en is daardoor ideaal voor grote én kleine tuinoppervlaktes. De picknicktafel is erg stevig en gemaakt van geïmpregneerd hout.


- Met opklapbare banken
- Plankdikte 38 mm
- Certificering FSC
- Materiaal Geïmpregneerd hout


Bekijk op praxis.nl

Allibert loungeset Corona met opbergbox

In deze Allibert loungeset kun je lekker onderuit zakken. Bovendien is de set voorzien van een element met drie verschillende functies in één: een tafel, een hocker en een opbergbox!

- Tafel fungeert ook als opbergbox
- Inclusief grijze kussens
- Materiaal Aluminium
- Kleur Antraciet
- Garantie 2 jaar

Bekijk op praxis.nl

Biertafel met 2 banken

Deze biertafel met twee banken is geschikt voor 6 tot 8 personen. Het onderstel is gemakkelijk in te klappen zodat het geheel compact en eenvoudig opgeborgen kan worden.


- Inklapbaar onderstel
- UV-bestendige lak
- Bestaat uit Tafel en twee bankenBekijk op praxis.nl