Voor bouwmaterialen & meer ga naar: Voor bouwmaterialen, verf, verlichting & meer ga naar: praxis.nl

Terras inspiratie

Jouw terras aanleggen

Een tuin vol met planten en bloemen is natuurlijk heerlijk maar een plekje waar je kunt zitten en genieten van al deze kleuren hoort er dan ook bij. De perfecte kans om een terras aan te leggen! Om een mooi terras aan te leggen zijn een paar specifieke stappen nodig. Kijk op Praxis.nl/terras-bestraten om te weten te komen waar je moet beginnen.

Maar je wilt natuurlijk niet zomaar een terras, zeker als je tuin verder al helemaal gevuld is met wat jij precies wilt. Jouw terras verdient jouw persoonlijke draai. Bij Praxis Tuincentrum kan je gelukkig genoeg accessoires vinden om je terras aan te kleden zoals jij dat voor ogen hebt.

Jouw terras aankleden

Om een eigen stijl te geven aan een terras zijn er meer dan genoeg mogelijkheden. De basis ligt meestal bij de meubels, de grote elementen op je terras. Je kunt een prachtige loungeset neerzetten of juist een elegant bistrosetje. Werk verder met de kleuren en vormen die in jouw basis elementen te vinden zijn. Kies passende plantenbakken, kussens, verlichtingen en wellicht ook een barbecue om het terras helemaal jouw eigen te maken. Doe hier je inspiratie op:

Jouw terras overkappen

De zomer staat voor warm weer en een heerlijke zon. Maar we wonen natuurlijk nog wel in Nederland, een land waar het weer zonder waarschuwing om kan slaan. Maar wil je ondanks de regen toch nog kunnen genieten van je terras? Dan is het tijd voor een overkapping.

Zelf maken of laten plaatsen. Het laten doen is natuurlijk veel makkelijker maar geeft wel minder voldoening. Een terras overkapping kan een leuk weekend of vakantie project zijn. Van een simpele overkapping met golfplaten tot een volledige veranda, alles is mogelijk! Geen zin om het zelf te maken? Kijk dan eens naar de overkappingen die beschikbaar zijn op Praxis.nl. Zin om dit project zelf op te pakken maar je mist inspiratie? Neem dan een kijkje op voordemakers.nl!