Voor bouwmaterialen & meer ga naar: Voor bouwmaterialen, verf, verlichting & meer ga naar: praxis.nl

Konijn & Knaagdier

 • Back-2-Nature bedding 30L

  De Back-2-Nature bodemdekking is geschikt voor knaagdieren en andere kleine dieren. Het is gemaakt van 99% gerecycled papier en bevat geen chemicaliën. Sterk absorberend voor super geur absorptie.

  Vergelijk dit product
  15.49
 • Supreme selective konijnenvoeding 3kg

  Samengesteld uit een combinatie van hoogwaardige ingrediënten, vormt het een complete en evenwichtige voeding in de vorm van een smakelijke brok. Met luzerne (alfalfa) als vezelbron en een vezelgehalte van 19%, biedt deze voeding het ideale vezelgehalte en vezelsoort in de juiste hoeveelheden, om de darmactiviteit te bevorderen en de natuurlijke gebitsslijtage te ondersteunen. Deze voeding bevat geen toegevoegde suikers om overgewicht te voorkomen. Het bevat lijnzaad, een uitstekende bron van omega 3 en 6 vetzuren.

  Vergelijk dit product
  16.99
 • Vitakraft Vita Special Regular dwergkonijn 600gr

  Vita Special Regular is hoogwaardige voeding speciaal voor volwassen konijnen in de leeftijd van 6 maanden tot 5 jaar. Het voer is verrijkt met vezel- en eiwitrijke luzerne en energierijke tarwekiemen. Deze uitgebalanceerde voeding met veel gezonde ruwe vezels zorgt voor een spijsvertering die microbiologisch in balans is. De essentiële vetzuren bevorderen daarnaast een gezonde huid en vacht.

  Vergelijk dit product
  4.79
 • Vitakraft multiVitamin-cräcker hamster 2-in-1

  Deze verantwoorde lekkernij bevat een lekkere mix van ingrediënten op een natuurlijk houten stokje. Doordat de Kräcker meerdere keren is afgebakken, zitten de ingrediënten stevig op het houten stokje en moet de hamster moeite doen om de granen los te krijgen. Dit geeft het dier de nodige beweging en zorgt ervoor dat hij zijn de snijtanden op natuurlijke wijze kan slijten. De Kräcker bevat belangrijke mineralen en is hierdoor een prima aanvulling op het dagenlijkse rantsoen. De Kräcker is er in veel verschillende smaken, voor ieder dier een favoriet!

  Vergelijk dit product
  2.59
 • Vitakraft druif/noot-cräcker cavia 2-in-1

  Deze verantwoorde lekkernij bevat een lekkere mix van ingrediënten op een natuurlijk houten stokje. Doordat de Kräcker meerdere keren is afgebakken, zitten de ingrediënten stevig op het houten stokje en moet de cavia moeite doen om de granen los te krijgen. Dit geeft het dier de nodige beweging en zorgt ervoor dat hij zijn snijtanden op natuurlijke wijze kan slijten. De Kräcker bevat belangrijke mineralen en is hierdoor een prima aanvulling op het dagenlijkse rantsoen. De Kräcker is er in veel verschillende smaken, voor ieder dier een favoriet!

  Vergelijk dit product
  2.69