Voor bouwmaterialen & meer ga naar: Voor bouwmaterialen, verf, verlichting & meer ga naar: praxis.nl

Konijn & Knaagdier

 • Vitakraft hooi VitaVerde Nature Plus paardenbloem knaagdier en konijn 500gr

  Hooi moet voor elk konijn en knaagdier in voldoende hoeveelheden beschikbaar zijn en op elk moment. Het hoge vezelgehalte in het hooi stimuleert de spijsvertering van de dieren en bevordert ook de tandslijtage. Vitaverde hooi is een natuurlijk product, zorgvuldig geoogst en in de zon gedroogd, zodat de natuurlijke vitamines grotendeels intact blijven. Verrijkt met smakelijke paardenbloem, die bekend staat om zijn stimulerende werking op de nierfunctie en het bevorderen van het welzijn.

  Vergelijk dit product
  3.49
 • Supreme selective konijnenvoeding 3kg

  Samengesteld uit een combinatie van hoogwaardige ingrediënten, vormt het een complete en evenwichtige voeding in de vorm van een smakelijke brok. Met luzerne (alfalfa) als vezelbron en een vezelgehalte van 19%, biedt deze voeding het ideale vezelgehalte en vezelsoort in de juiste hoeveelheden, om de darmactiviteit te bevorderen en de natuurlijke gebitsslijtage te ondersteunen. Deze voeding bevat geen toegevoegde suikers om overgewicht te voorkomen. Het bevat lijnzaad, een uitstekende bron van omega 3 en 6 vetzuren.

  Vergelijk dit product
  16.99
 • Beeztees plastic reismand travica blauw grijs 21x15cm

  Een Beeztees plastic reismand genaamd Travica. Deze reismand in een trendy kleurstelling is bedoeld voor het vervoer van uw kleine knaagdier naar bijvoorbeeld de dierenarts. Makkelijk aan de bovenzijde te openen. Kleur: blauw, grijs. Afmeting: 21x15cm.

  Vergelijk dit product
  10.29
 • Vitakraft hooi VitaVerde Nature Plus brandnetel knaagdier en konijn 500gr

  Hooi moet voor elk konijn en knaagdier in voldoende hoeveelheden beschikbaar zijn en op elk moment. Het hoge vezelgehalte in het hooi stimuleert de spijsvertering van de dieren en bevordert ook de tandslijtage. Vitaverde hooi is een natuurlijk product, zorgvuldig geoogst en in de zon gedroogd, zodat de natuurlijke vitamines grotendeels intact blijven. Verrijkt met smakelijke brandnetel die bekend staat om zijn stimulerende werking op de stofwisseling.

  Vergelijk dit product
  3.49
 • Vitakraft hooi VitaVerde Nature Plus kamille knaagdier en konijn 500gr

  Hooi moet voor elk konijn en knaagdier in voldoende hoeveelheden beschikbaar zijn en op elk moment. Het hoge vezelgehalte in het hooi stimuleert de spijsvertering van de dieren en bevordert ook de tandslijtage. Vitaverde hooi is een natuurlijk product, zorgvuldig geoogst en in de zon gedroogd, zodat de natuurlijke vitamines grotendeels intact blijven. Verrijkt met smakelijke kamille voor de ondersteuning van de maag en darmen.

  Vergelijk dit product
  3.49