Voor bouwmaterialen & meer ga naar: Voor bouwmaterialen, verf, verlichting & meer ga naar: praxis.nl

Konijn & Knaagdier

 • Back-2-Nature bedding 30L

  De Back-2-Nature bodemdekking is geschikt voor knaagdieren en andere kleine dieren. Het is gemaakt van 99% gerecycled papier en bevat geen chemicaliën. Sterk absorberend voor super geur absorptie.

  Vergelijk dit product
  15.49
 • Supreme selective konijnenvoeding 3kg

  Samengesteld uit een combinatie van hoogwaardige ingrediënten, vormt het een complete en evenwichtige voeding in de vorm van een smakelijke brok. Met luzerne (alfalfa) als vezelbron en een vezelgehalte van 19%, biedt deze voeding het ideale vezelgehalte en vezelsoort in de juiste hoeveelheden, om de darmactiviteit te bevorderen en de natuurlijke gebitsslijtage te ondersteunen. Deze voeding bevat geen toegevoegde suikers om overgewicht te voorkomen. Het bevat lijnzaad, een uitstekende bron van omega 3 en 6 vetzuren.

  Vergelijk dit product
  13.99
 • Vitakraft hooi VitaVerde Nature Plus pepermunt knaagdier en konijn 500gr

  Hooi moet voor elk konijn en knaagdier in voldoende hoeveelheden beschikbaar zijn en op elk moment. Het hoge vezelgehalte in het hooi stimuleert de spijsvertering van de dieren en bevordert ook de tandslijtage. Vitaverde hooi is een natuurlijk product, zorgvuldig geoogst en in de zon gedroogd, zodat de natuurlijke vitamines grotendeels intact blijven. Verrijkt met lekkere pepermunt.

  Vergelijk dit product
  3.49
 • Beeztees plastic reismand travica blauw grijs 21x15cm

  Een Beeztees plastic reismand genaamd Travica. Deze reismand in een trendy kleurstelling is bedoeld voor het vervoer van uw kleine knaagdier naar bijvoorbeeld de dierenarts. Makkelijk aan de bovenzijde te openen. Kleur: blauw, grijs. Afmeting: 21x15cm.

  Vergelijk dit product
  8.99
 • Vitakraft Vita Special Regular dwergkonijn 600gr

  Vita Special Regular is hoogwaardige voeding speciaal voor volwassen konijnen in de leeftijd van 6 maanden tot 5 jaar. Het voer is verrijkt met vezel- en eiwitrijke luzerne en energierijke tarwekiemen. Deze uitgebalanceerde voeding met veel gezonde ruwe vezels zorgt voor een spijsvertering die microbiologisch in balans is. De essentiële vetzuren bevorderen daarnaast een gezonde huid en vacht.

  Vergelijk dit product
  4.79