Voor bouwmaterialen & meer ga naar: Voor bouwmaterialen, verf, verlichting & meer ga naar: praxis.nl

Kat

 • Sanicat klontvormende kattenbakvulling ultra 15L

  Sanicat klontvormende kattenbakvulling ultra 15L is een ultra kattenbakvulling die uit een fijne, 100% natuurlijke Bentoniet bestaat, uitstekend samenklonterend vermogen, absorptievermogen 240%, laag stofgehalte, makkelijk in onderhoud en zeer zuinig in gebruik.

  Vergelijk dit product
  5.99
 • Vitakraft kattenbakvulling Magic Clean 5L

  De Magic Clean bestaat uit stofarme, biologisch afbreekbare korrels met een antibacteriële werking die vocht en geuren binnen enkele seconden absorberen De 5 liter vepakking is voldoende voor 4 weken per bak, per kat.

  Vergelijk dit product
  7.99
 • Sanicat absorberende kattenbakvulling extra 32L

  Sanicat absorberende kattenbakvulling extra 32L is een absorberende kattenbakvulling, die bestaat uit Attapulgiet, 100% natuurlijk product, hoog absorptievermogen, laag stofgehalte, vermijdt slechte geurtjes, praktisch en hygiënisch, makkelijk in gebruik.

  Vergelijk dit product
  5.99
 • Felix pouch 12-pack elke dag feest vis 100 gram

  Felix pouch 12-pack elke dag feest vis 100 gr. FELIX Elke Dag Feest is kattenvoeding die er zó lekker uitziet en zó goed ruikt, net alsof je baasje het zelf heeft klaargemaakt. Zo wordt elke dag een feestdag. Deze portiezakjes zijn zó heerlijk, elke maaltijd lik ik mijn pootjes erbij af!

  Vergelijk dit product
  5.69
 • Curver Cozy pet bed creme

  Deze Curver Cozy pet bed is de ideale plek voor uw kat. Deze mand is gemaakt van gevlochten kunststof. De mand lijkt daardoor erg sierlijk en past dan ook vrijwel in elk interieur. Met een afmeting van 50 x 50 x 22 cm kan je kat heerlijk genieten van de zachte en comfortabele mand. Deze mand is crème van kleur.

  Vergelijk dit product
  64.99
 • Curver Cozy pet bed lichtbed

  Deze Curver Cozy pet home is de ideale plek voor uw kat. Deze mand is gemaakt van gevlochten kunststof. De mand lijkt daardoor erg sierlijk en past dan ook vrijwel in elk interieur. Met een afmeting van 58 x 56 x 34 cm kan je kat heerlijk genieten van de zachte en comfortabele mand. Deze mand is lichtblauw van kleur.

  Vergelijk dit product
  84.99