Voor bouwmaterialen & meer ga naar: Voor bouwmaterialen, verf, verlichting & meer ga naar: praxis.nl

Kat

 • Sanicat klontvormende kattenbakvulling ultra 15L

  Sanicat klontvormende kattenbakvulling ultra 15L is een ultra kattenbakvulling die uit een fijne, 100% natuurlijke bentoniet bestaat. De kattenbakvulling heeft een uitstekend samenklonterend vermogen, 240% absorptievermogen, laag stofgehalte, is makkelijk in onderhoud en zeer zuinig in gebruik.

  Vergelijk dit product
  5.99
 • Sanicat absorberende kattenbakvulling extra 32L

  Sanicat absorberende kattenbakvulling extra 32L is een absorberende kattenbakvulling, die bestaat uit Attapulgiet, 100% natuurlijk product, hoog absorptievermogen, laag stofgehalte, vermijdt slechte geurtjes, praktisch en hygiënisch, makkelijk in gebruik.

  Vergelijk dit product
  5.99
 • Curver kattentoilet mokka

  Een schitterend uitziende design kattentoilet van het merk Curver. Dit kattentoilet is van het oersterke materiaal Rattan, gemaakt van een hoogwaardig gevlochten kunststof. Voorzien van een plateau met gaatjes wat er voor dient, dat wanneer uw kat van het toilet komt, hij of zij een deel van het kattengrit onder de poten al kwijt is. Tevens een handige uitschuifbare lade, zodat u in een oogopslag kunt zien of het kattentoilet al aan verschoning toe is. Een aanwinst voor elk interieur. Kleur: mokka.

  Vergelijk dit product
  49.99
 • Curver Cozy pet home creme

  Deze Curver Cozy pet home is de ideale plek voor uw kat. Deze mand is gemaakt van gevlochten kunststof. De mand lijkt daardoor erg sierlijk en past dan ook vrijwel in elk interieur. Met een afmeting van 58 x 56 x 34 cm kan je kat heerlijk genieten van de zachte en comfortabele mand. Deze mand is crème van kleur.

  Vergelijk dit product
  84.99
 • Curver Cozy pet bed lichtblauw

  Deze Curver Cozy pet bed is de ideale plek voor uw kat. Deze mand is gemaakt van gevlochten kunststof. De mand lijkt daardoor erg sierlijk en past dan ook vrijwel in elk interieur. Met een afmeting van 50 x 50 x 22 cm kan je kat heerlijk genieten van de zachte en comfortabele mand. Deze mand is lichtblauw van kleur.

  Vergelijk dit product
  64.99