Voor bouwmaterialen & meer ga naar: Voor bouwmaterialen, verf, verlichting & meer ga naar: praxis.nl

Kat

 • Gourmet Gold blik 12-pack mousse 85 gram

  Gourmet Gold blik 12-pack mousse 85 gr. Een klassiek gerecht in verschillende smaken die aansluiten bij de verfijnde smaak van uw Fijnproever. De delicate mousse is gemaakt van hoogwaardige ingrediënten en zorgvuldig bereid om uw Fijnproever elke dag opnieuw te verwennen.

  Vergelijk dit product
  7.29
 • Curver kattentoilet mokka

  Een schitterend uitziende design kattentoilet van het merk Curver. Dit kattentoilet is van het oersterke materiaal Rattan, gemaakt van een hoogwaardig gevlochten kunststof. Voorzien van een plateau met gaatjes wat er voor dient, dat wanneer uw kat van het toilet komt, hij of zij een deel van het kattengrit onder de poten al kwijt is. Tevens een handige uitschuifbare lade, zodat u in een oogopslag kunt zien of het kattentoilet al aan verschoning toe is. Een aanwinst voor elk interieur. Kleur: mokka.

  Vergelijk dit product
  49.99
 • Curver kattentoilet roze

  Een schitterend uitziende design kattentoilet van het merk Curver. Dit kattentoilet is van het oersterke materiaal Rattan, gemaakt van een hoogwaardig gevlochten kunststof. Voorzien van een plateau met gaatjes wat er voor dient, dat wanneer uw kat van het toilet komt, hij of zij een deel van het kattengrit onder de poten al kwijt is. Tevens een handige uitschuifbare lade, zodat u in een oogopslag kunt zien of het kattentoilet al aan verschoning toe is. Een aanwinst voor elk interieur. Kleur: Roze

  Vergelijk dit product
  49.99
 • Whiskas droog adult kip 3,8 kg

  Whiskas droog adult kip 3,8 kg.WHISKAS® Droge Brokjes zijn zorgvuldig bereid met de beste ingredienten die heerlijk smaken en al het goede bevatten dat katten nodig hebben, zoals taurine om het hart gezond te helpen houden, essentiele vetzuren die bijdragen aan een glanzende vacht.

  Vergelijk dit product
  13.99