Voor bouwmaterialen & meer ga naar: Voor bouwmaterialen, verf, verlichting & meer ga naar: praxis.nl

Buitendier

 • CJ wildlife premium eekhoornvoer 600g

  Eekhoorns zijn boeiende dieren. Woon je in een bosrijke omgeving en heb je grote bomen in de tuin, dan is de kans aanwezig dat eekhoorns je tuin bezoeken. Beleef nog meer plezier met deze prachtige beestjes door ze dit speciale premium eekhoornvoer aan te bieden. Dit luxe eekhoornvoer bevat een hoog aandeel zonnepitten en noten zoals hazelnoten en cedernoten. Eekhoorns moeten deze zelf pellen zodat hun natuurlijk gedrag gestimuleerd wordt.

  Vergelijk dit product
  5.99
 • Vogelbescherming nederland nestkast tampa met spiegel æ 32mm

  Een nestkast in de tuin is een waar genoegen, voor jou én de vogels. Het is leuk om de bedrijvigheid te volgen, vanaf de eerste aarzelende inspectie, de nestbouw, het aanvliegen met voedsel tot het uitvliegen van de jongen. Sommige vogels hebben zelfs een tweede broedsel! Met deze klassieke Nestkast Tampa van Vogelbescherming Nederland kun je zelfs het nest observeren, dankzij de spiegel aan de binnenkant van de dakklep. De grootte van de invliegopening maakt het een geschikte woning voor mezen, mussen en boomklevers.

  Vergelijk dit product
  14.99
 • Vogelbescherming nederland pindakaas voor tuinvogels original 330g

  Pindakaas voor tuinvogels Original van Vogelbescherming Nederland is speciaal ontwikkeld voor vogels. Voor tuinvogels kan pindakaas een welkome aanvulling zijn als voedselbron, vooral in de koude wintermaanden. Pinda’s zijn namelijk zeer calorierijk en voedzaam. Pindakaas voor mensen bevat echter teveel zout voor vogels. Daarom is vogelpindakaas een gezond alternatief. Vogelpindakaas biedt wel de voedingswaarde maar niet het zout.

  Vergelijk dit product
  2.49
 • Vlinderkast

  Een vlinderkast in de vorm van een driehoek. De afmeting van het kastje is 14 x 12 x 20 cm.

  Vergelijk dit product
  6.99