Voor bouwmaterialen & meer ga naar: Voor bouwmaterialen, verf, verlichting & meer ga naar: praxis.nl

Buitendier

 • Vogelbescherming nederland pindakaas voor tuinvogels original 330g

  Pindakaas voor tuinvogels Original van Vogelbescherming Nederland is speciaal ontwikkeld voor vogels. Voor tuinvogels kan pindakaas een welkome aanvulling zijn als voedselbron, vooral in de koude wintermaanden. Pinda’s zijn namelijk zeer calorierijk en voedzaam. Pindakaas voor mensen bevat echter teveel zout voor vogels. Daarom is vogelpindakaas een gezond alternatief. Vogelpindakaas biedt wel de voedingswaarde maar niet het zout.

  Vergelijk dit product
  1.99
 • Vogelbescherming nederland nestkast little rock æ 26mm

  Nestkast Little Rock van Vogelbescherming Nederland is een kleine nestkast met een kleine invliegopening van Ø 26 mm. En daardoor uitermate geschikt voor het winterkoninkje en kleine mezen. Het praktische model is makkelijk te openen en te reinigen. Een nestkast in de tuin is een waar genoegen, voor jou én de vogels. Het is leuk om de bedrijvigheid te volgen, vanaf de eerste aarzelende inspectie, de nestbouw, het aanvliegen met voedsel tot het uitvliegen van de jongen. Sommige vogels hebben zelfs een tweede broedsel!

  Vergelijk dit product
  8.99
 • Natuurmonumenten eekhoorn woonhuis hout

  Door de verstedelijking van ons landschap zoeken eekhoorns steeds vaker voedsel en onderdak in onze tuinen. Dit Natuurmonumenten Eekhoorn Woonhuis is voorzien van twee in- en uitgangen. Dit biedt de eekhoorn een snelle ontsnappingsmogelijkheid bij gevaar.

  Vergelijk dit product
  59.99
 • Vogelbescherming nederland nestkast san diego æ 32mm

  Met de Nestkast San Diego van Vogelbescherming Nederland help je de vogels bij het vinden van een geschikte broedplaats. Bovendien beleef je in het voorjaar volop plezier aan de jonge vogels in jouw tuin. Nestkast San Diego is ideaal voor de koolmees en kuifmees. Daarnaast is deze nestkast ook geschikt voor de pimpelmees, zwarte mees, ringmus, huismus, boomklever, bonte vliegenvanger en gekraagde roodstaart.

  Vergelijk dit product
  13.99