Voor bouwmaterialen & meer ga naar: Voor bouwmaterialen, verf, verlichting & meer ga naar: praxis.nl

Buitendier

 • CJ wildlife premium eekhoornvoer 600g

  Eekhoorns zijn boeiende dieren. Woon je in een bosrijke omgeving en heb je grote bomen in de tuin, dan is de kans aanwezig dat eekhoorns je tuin bezoeken. Beleef nog meer plezier met deze prachtige beestjes door ze dit speciale premium eekhoornvoer aan te bieden. Dit luxe eekhoornvoer bevat een hoog aandeel zonnepitten en noten zoals hazelnoten en cedernoten. Eekhoorns moeten deze zelf pellen zodat hun natuurlijk gedrag gestimuleerd wordt.

  Vergelijk dit product
  5.99
 • Vogelbescherming nederland nestkast little rock æ 26mm

  Nestkast Little Rock van Vogelbescherming Nederland is een kleine nestkast met een kleine invliegopening van Ø 26 mm. En daardoor uitermate geschikt voor het winterkoninkje en kleine mezen. Het praktische model is makkelijk te openen en te reinigen. Een nestkast in de tuin is een waar genoegen, voor jou én de vogels. Het is leuk om de bedrijvigheid te volgen, vanaf de eerste aarzelende inspectie, de nestbouw, het aanvliegen met voedsel tot het uitvliegen van de jongen. Sommige vogels hebben zelfs een tweede broedsel!

  Vergelijk dit product
  8.99
 • Vogelbescherming nederland nestkast miami æ 28mm

  Het aantal natuurlijke broedplaatsen neemt af. Help vogels aan een geschikte nest- en schuilplaats door een nestkast op te hangen. De Nestkast Miami van Vogelbescherming Nederland is een moderne nestkast met een mooie, aparte vormgeving. De invliegopening van 28 mm maakt deze nestkast bijzonder geschikt voor kleine mezen, zoals de pimpelmees en de zwarte mees.

  Vergelijk dit product
  14.99
 • Vogelbescherming nederland wandvoederhuis tennessee

  Vogels voeren wordt nog leuker met het wandvoederhuis Tennessee van Vogelbescherming Nederland. Dit fraai vormgegeven houten voederhuis houdt het voer vers en droog en is geschikt voor het aanbieden van diverse soorten vogelvoer. Dankzij het plexiglas zichtvenster kun je goed zien of het gevuld dient te worden. Bovendien is navullen zeer eenvoudig door het dak te kantelen. Je kunt dit voederhuis aan een wand of boom bevestigen.

  Vergelijk dit product
  13.99