Voor bouwmaterialen & meer ga naar: Voor bouwmaterialen, verf, verlichting & meer ga naar: praxis.nl

Buitendier

 • Vogelbescherming nederland nestkast oklahoma week van de nestkast

  Deze Nestkast Oklahoma is ontwikkeld rondom de Week van de Nestkast en goedgekeurd door Vogelbescherming Nederland. De Nestkast Oklahoma is speciaal ontworpen voor mussen. De cadeauverpakking bevat leuke extra's zoals vogelkijkkaart, informatiefolder en aanvraagkaart voor de brochure 'Meer vogels in uw tuin' van Vogelbescherming Nederland.

  Vergelijk dit product
  14.99
 • Vogelbescherming nederland nestkast minnesota æ 32mm

  Het aantal natuurlijke broedplaatsen neemt af. Help vogels aan een geschikte nest- en schuilplaats door een nestkast op te hangen. Bijvoorbeeld deze mooie Nestkast Minnesota van Vogelbescherming Nederland. Deze nestkast heeft een invliegopening van 32 mm en is daardoor bijzonder geschikt voor de koolmees, kuifmees, boomklever, bonte vliegenvanger, huismus, ringmus en gekraagde roodstaart.

  Vergelijk dit product
  14.99
 • Vogelbescherming nederland pindakaas voor tuinvogels original 330g

  Pindakaas voor tuinvogels Original van Vogelbescherming Nederland is speciaal ontwikkeld voor vogels. Voor tuinvogels kan pindakaas een welkome aanvulling zijn als voedselbron, vooral in de koude wintermaanden. Pinda’s zijn namelijk zeer calorierijk en voedzaam. Pindakaas voor mensen bevat echter teveel zout voor vogels. Daarom is vogelpindakaas een gezond alternatief. Vogelpindakaas biedt wel de voedingswaarde maar niet het zout.

  Vergelijk dit product
  1.99
 • Natuurmonumenten egelhuis hout

  Door de verstedelijking van ons landschap zoeken egels steeds vaker voedsel en onderdak in onze tuinen. Met dit fraai vormgegeven egelhuis van Natuurmonumenten bied je egels een ideale plek om te schuilen. Het egelhuis is voorzien van een uitschuifbare toegangstunnel en biedt de egel daarmee extra veiligheid. Egels doen aan een winterslaap: volwassen egels gaan eind november slapen, jonge egels vaak pas eind december. Met dit egelhuis in je tuin geef je ze een geschikte plek om te overwinteren.

  Vergelijk dit product
  69.99
 • Vogelbescherming nederland nestkast tampa met spiegel æ 32mm

  Een nestkast in de tuin is een waar genoegen, voor jou én de vogels. Het is leuk om de bedrijvigheid te volgen, vanaf de eerste aarzelende inspectie, de nestbouw, het aanvliegen met voedsel tot het uitvliegen van de jongen. Sommige vogels hebben zelfs een tweede broedsel! Met deze klassieke Nestkast Tampa van Vogelbescherming Nederland kun je zelfs het nest observeren, dankzij de spiegel aan de binnenkant van de dakklep. De grootte van de invliegopening maakt het een geschikte woning voor mezen, mussen en boomklevers.

  Vergelijk dit product
  14.99