Voor bouwmaterialen & meer ga naar: Voor bouwmaterialen, verf, verlichting & meer ga naar: praxis.nl

Buitendier

 • Vogelbescherming nederland pindakaas voor tuinvogels original 330g

  Pindakaas voor tuinvogels Original van Vogelbescherming Nederland is speciaal ontwikkeld voor vogels. Voor tuinvogels kan pindakaas een welkome aanvulling zijn als voedselbron, vooral in de koude wintermaanden. Pinda’s zijn namelijk zeer calorierijk en voedzaam. Pindakaas voor mensen bevat echter teveel zout voor vogels. Daarom is vogelpindakaas een gezond alternatief. Vogelpindakaas biedt wel de voedingswaarde maar niet het zout.

  Vergelijk dit product
  1.99
 • Vogelbescherming nederland nestkast miami æ 28mm

  Het aantal natuurlijke broedplaatsen neemt af. Help vogels aan een geschikte nest- en schuilplaats door een nestkast op te hangen. De Nestkast Miami van Vogelbescherming Nederland is een moderne nestkast met een mooie, aparte vormgeving. De invliegopening van 28 mm maakt deze nestkast bijzonder geschikt voor kleine mezen, zoals de pimpelmees en de zwarte mees.

  Vergelijk dit product
  14.99
 • Natuurmonumenten insectenhuis sinne (medium) hout

  Dit Natuurmonumenten Insectenhuis Sinne (medium) biedt een aangename schuilplek aan veel nuttige insecten, zoals de solitaire bij (een niet-stekende bijensoort). De bijen maken gebruik van de gaten/gangen om eitjes in te leggen. Insectenhuisjes mogen in een diervriendelijke tuin niet ontbreken. Het verhoogt de biodiversiteit in de directe leefomgeving. Het insectenhuis Sinne is gevuld met bamboe en rond hout. Dit maakt het ideaal voor solitaire bijen en andere insecten zoals oorwormen en kevers. Het nestkastje in het midden is zeer geschikt voor hommels.

  Vergelijk dit product
  47.99
 • CJ wildlife premium eekhoornvoer 600g

  Eekhoorns zijn boeiende dieren. Woon je in een bosrijke omgeving en heb je grote bomen in de tuin, dan is de kans aanwezig dat eekhoorns je tuin bezoeken. Beleef nog meer plezier met deze prachtige beestjes door ze dit speciale premium eekhoornvoer aan te bieden. Dit luxe eekhoornvoer bevat een hoog aandeel zonnepitten en noten zoals hazelnoten en cedernoten. Eekhoorns moeten deze zelf pellen zodat hun natuurlijk gedrag gestimuleerd wordt.

  Vergelijk dit product
  5.99