Voor bouwmaterialen & meer ga naar: Voor bouwmaterialen, verf, verlichting & meer ga naar: praxis.nl

FAQ

Veel gestelde vragen

Waar vind ik de algemene voorwaarden?

De algemene voorwaarden kunt u hier op uw gemak nalezen.

Moet ik nog BTW betalen over de prijzen die op praxistuincentrum.nl te vinden zijn?

Nee, alle prijzen op onze website zijn inclusief BTW (tenzij anders aangegeven).

Waar kan ik terecht met mijn vragen, opmerkingen of klachten?

Als u vragen, klachten of andere opmerkingen heeft over onze producten of dienstverlening, dan kunt u hiervan op elk moment bericht indienen via het contactformulier op onze website. U krijgt na het invullen van het contactformulier binnen uiterlijk 14 dagen een inhoudelijk antwoord van ons.

U kunt elke maandag t/m vrijdag van 8:30 uur tot 17:00 uur ook direct telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 020-3983333 (0,15 cent per minuut).

Uit welke betaalmethoden kan ik kiezen?

Op Praxistuincentrum.nl kunt u alleen artikelen reserveren, u hoeft dus niet direct af te rekenen. De artikelen worden klaargezet in een Praxis tuincentrum van uw keuze en u betaalt vervolgens pas in de winkel. U kunt hier natuurlijk gewoon kiezen voor contante betaling, betaling met pinpas of creditcard.

Wat gebeurt er als ik mijn reservering niet op kom halen?

Uw reservering verplicht u niet tot aankoop. Als u vergeet uw reservering op te halen of van gedachten verandert zal dit voor u geen gevolgen hebben, financieel of anderzijds. Uw reservering wordt na 48 uur gewoon terug in het schap gezet.

Hoe kan ik mijn aankoop retourneren?

Momenteel kunt u via de website uitsluitend producten reserveren, de daadwerkelijke aankoop vindt plaats in de Praxis tuincentrum van uw keuze. Breng de goederen in een zo oorspronkelijk mogelijke staat en onbeschadigd (indien redelijkerwijs mogelijk) binnen 14 dagen terug in elk van onze winkels. U krijgt dan het volledige aankoopbedrag van ons terug. Zorg ervoor dat u de originele kassabon of kopie van de kassabon goed bewaart, zonder deze kunnen wij uw aankoop niet terugnemen. In enkele gevallen gelden er afwijkende voorwaarden, u wordt hiervan op de hoogte gebracht vooraf aan uw aankoop.

Artikelen die op uw verzoek zijn vervaardigd, gemengd, bewerkt of op maat gemaakt, zijn steeds uitgesloten van het recht van retournering.

Indien u een bedrag (vooruit) betaald heeft zal Praxis tuincentrum zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen veertien dagen na toepassing van het recht van retournering, het bedrag waarop u recht heeft terugbetalen.

Bij artikelen die betaald zijn met een cadeaubon of tegoedbon en worden geretourneerd kan de winkel u ook terugbetalen in cadeaubonnen of tegoedbonnen. Deze cadeaubonnen of tegoedbonnen hebben (minimaal) dezelfde voorwaarden als de ter betaling ingeleverde bonnen.

Heb ik inzage in mijn persoonsgegevens?

U heeft op ieder moment recht op inzage van uw persoonsgegevens als die bij ons bekend zijn. Daarnaast heeft u het recht op correctie en/of verwijdering van de opgegeven persoonsgegevens.