Voor bouwmaterialen & meer ga naar: Voor bouwmaterialen, verf, verlichting & meer ga naar: praxis.nl

Bloemen en Planten

Laat jouw eigen stijl terugkomen in tuin en interieur met bloemen en planten van Praxis Tuincentrum

Bloemen en planten brengen geuren, kleuren en gezelligheid in huis. Kom langs bij Praxis Tuincentrum en laat het perfecte boeket samenstellen door onze gediplomeerde bloemisten of neem een wandeling door onze koude en warme kas om de plant te vinden die bij jou past. Kijk bij het aanschaffen van kamerplanten altijd op het etiket. Hier staat handige productinformatie op. Zo kun je gemakkelijk zien waar de plant het beste kan staan, hoeveel water hij nodig heeft en wanneer de bloemen gaan bloeien.

Inspiratie voor je tuin

Benieuwd naar de nieuwste tuintrends en tuintips? Bekijk leuke zelfmaakideeën en doe inspiratie op voor iedere buitenruimte.

Bloemen inspiratie

Heerlijk geurende bloemen in mooie vormen en kleuren. Hoe verzorg je ze en hoe zet je leuk neer? Trendy stylingtips lees je hier.

Wij helpen je graag met groen

“Ik houd er van om alles mooier te maken. Dat vind ik echt een uitdaging. Het is dan ook heerlijk om met alle spullen die je hier kunt vinden iets moois te maken. Het is mijn passie om alle artikelen zo neer te zetten dat een klant denkt ‘hé dat wil ik thuis ook wel. Ook voor de miniplantjes heb ik leuke tips! Kom maar langs en ik help je.”

Angelique, 48 jaar, Ruim 20 jaar ervaring