Voor bouwmaterialen & meer ga naar: Voor bouwmaterialen, verf, verlichting & meer ga naar: praxis.nl

Barbecue

Buiten koken in jouw heerlijke tuin

Het is heerlijk weer, de zon schijnt en vrienden komen langs. Hoogste tijd om eens lekker te gaan barbecueën! Bij Praxis Tuincentrum kun je terecht voor alle soorten barbecues en accessoires. Of je er nu van houdt om eten klaar te maken op de traditionele manier van houtskool of dat je het liever wat schoner houdt met gas of elektriciteit, bij ons kun je terecht. Houtskool, aanmaakblokjes, spiesen of tangen zijn natuurlijk ook erg handig als je een barbecue hebt aangeschaft. Om er de perfecte kookavond met vrienden van te maken vind je al deze accessoires bij Praxis Tuincentrum.

Inspiratie voor je tuin

Benieuwd naar de nieuwste tuintrends en tuintips? Bekijk leuke zelfmaakideeën en doe inspiratie op voor iedere buitenruimte.

De beste barbecue tips

Welke barbecue past het beste bij jou? Welke zorgt voor het lekkerste vlees? Lees ons advies en onze tips!

Wij helpen je graag met groen

“Ik houd er van om alles mooier te maken. Dat vind ik echt een uitdaging. Het is dan ook heerlijk om met alle spullen die je hier kunt vinden iets moois te maken. Het is mijn passie om alle artikelen zo neer te zetten dat een klant denkt ‘hé dat wil ik thuis ook wel. Kom maar langs en ik help je.”

Angelique, 48 jaar, Ruim 20 jaar ervaring